Ons team

Wij zijn SOL.

Maak kennis met onze mensen

Al sinds 1989 staan wij klaar voor de sector bij vraagstukken betreffende Mens & Organisatie en Funding & Finance.

We werken voor zo’n 400 bedrijven in verschillende branches in de food- en feedindustrie, van zuivel tot zoetwaren en van diervoeding tot logistiek.

We werken met een eigen team van specialisten die jou graag verder helpen.

Waar mogelijk zijn wij een verbindende schakel. We brengen je graag in contact met bijvoorbeeld onze partners in scholing, instroom, duurzame inzetbaarheid (gezondheid) of met ad interim managers.

Wecreate Consulting
Arry Verhage
Directeur

Expertise: Onderwijs & samenwerkingsverbanden
Waarde: Toegewijd

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds minder dan dat je altijd kreeg.” Vernieuwing en innovatie zijn nodig om als organisatie te overleven. In de huidige maatschappij en arbeidsmarkt geldt dit zeker ook voor de wijze waarop HR wordt ingevuld. Ik ben toegewijd om samen met bedrijven, opleiders en overheden deze nieuwe manieren te ontwikkelen en concreet te vertalen naar de werkvloer.

Wecreate Consulting
Nicole Lemmen
Sr. adviseur duurzame inzetbaarheid

Expertise: Organisatie & leiderschapsontwikkeling
Waarde: Authentiek

“Samen sta je sterker. Werken aan duurzame inzetbaarheid is met elkaar ontdekken welke verandering in organisatie en medewerkers nodig is om inzetbaar en wendbaar te blijven voor de toekomst. In mijn werk als adviseur betekent dit dat ik betrokken ben bij de organisatie en samen aan de slag ga met het bewerkstellingen van de veranderingen op de werkvloer. Met mijn kennis en ervaring van duurzame inzetbaarheid begeleid ik organisaties bij hun ontwikkeling in hun visie van duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van interventies voor duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. “

brian
Brian Veerkamp
Sr. adviseur duurzame inzetbaarheid

Expertise: projectmanagement & organisatie advies
Waarde: Plezier

“ Graag zet ik mijn tanden in weerbarstige organisatievraagstukken. Als adviseur weet ik partijen met uiteenlopende belangen samen te brengen om te werken aan een gezamenlijk doel. Het waarderen van elkaars talenten staat hierin centraal. Op een creatieve manier oplossingen bieden die je niet gelijk ziet geeft mij energie.“

wecreateconsulting-2
Gert-Jan Koetsier
(Regionaal) Projectmanager

Expertise: Projectmanagement & organisatieadvies
Waarde: Verbindend & mensgericht

“Graag sta ik in verbinding met mens en organisatie. Ik geloof erin dat het menselijk kapitaal de waarde van je organisatie bepaalt. In relaties ben ik open, eerlijk en durf te confronteren. In mijn rol als (regionaal) projectmanager verbind ik bedrijfsleven en onderwijs. Vanuit mijn ervaring heb ik ervaring met de hands on mentaliteit van het MKB maar ben ik ook gewend om te denken vanuit de corporate gedachte.”

marianka
Marianka Vlam
Consultant Duurzame Inzetbaarheid

Expertise: Strategisch HR
Waarde: Toegewijd

“ Als adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid ligt mijn passie op het vinden van de verbinding tussen werkvloer en directie. Mijn doel is om het medewerkers te laten floreren en met plezier te werken, en daardoor bij te dragen aan de doelstellingen en vitaliteit van de organisatie.“

Pasfoto Pieter 2 (1)
Pieter van Helden
Sr. adviseur duurzame inzetbaarheid

Expertise: Projectmanagement & Organisatie advies
Waarde: Creatief en Authentiek

“Binnen organisaties probeer ik dagelijks mensen te verbinden door in gesprek te gaan met elkaar, hierbij speelt authenticiteit voor mij een belangrijke rol. Ik krijg veel energie van het stimuleren van samenwerken op alle mogelijke niveaus, elke dag iets nieuws bedenken & proberen, gezamenlijk resultaten bereiken en echt waarde kunnen toevoegen binnen organisaties.”

guus
Guus Stevens
Subsidieadviseur

Expertise: Organisatieadvies
Waarde: Deskundig

“ Vanuit mijn rol als subsidieadviseur ondersteun ik bedrijven het maximale rendement uit financiering en subsidies voor innovatie-, groei- en duurzaamheidsplannen te halen. Ik help organisaties in het verwezenlijken van hun ambitie door inzicht te geven in de subsidiemogelijkheden en het proces van aanvragen van subsidie te begeleiden.“

roy
Roy van Enckhuyzen
Innovator

Expertise: Management van innovatie, verbinden van mens en strategie
Waarde: Creatief

“ Als innovator duik ik graag een bedrijf in om samen de organisatiestrategie te vertalen naar een maatwerk innovatie-aanpak. Welke technologieën wachten op ons in de toekomst, hoe ontwikkelt de markt zich, wat betekent dat voor de stappen die we nú moeten zetten en hoe nemen we onze medewerkers mee in deze verandering? Ik breng een creatieve aanpak, ontwikkel dienstverlening, ben de facilitator van het proces, inspirator voor de juiste mindset en aanbieder van veel ervaring en voorbeelden.”

Myrthe de Vries
Myrthe de Vries
Consultant Risk & Compliance

Expertise: Riskmanagement en Compliance
Waarde: Georganiseerd en Meedenkend

“Als risk & compliance consultant richt ik mij op het georganiseerd en gestructureerd projecten inrichten. Hierbij help ik bedrijven bij het inrichten van de administratie zodat deze voldoet aan de wetgeving. Ik help bij het herkennen en verminderen van risico’s binnen subsidieprojecten bij de SOL.”

Esther Wouters SOL def
Esther Wouters
Projectmanager

Expertise: Ontwikkelen en innoveren
Waarden: Mensgerichtheid en ondernemerschap

Ik werk als projectmanager op het kruispunt van onderwijs en bedrijfsleven, altijd met een oog gericht op de toekomst. Wat is er nu nodig waardoor het ook straks goed blijft gaan met bedrijven en de mensen die er werken? Snelle ontwikkelingen in bedrijven en sectoren vragen om innovatief onderwijs dat ondernemend van karakter is. Ik organiseer samenwerking en kenniscreatie die partijen helpt om daar concreet handen en voeten aan te geven.”

AnnekePost-6380x5280px
Anneke Post
Projectleider Duurzame Inzetbaarheid

Expertise: Arbeidsmobiliteit & Sociale innovatie
Waarde: Vernieuwen & Onafhankelijk

“Als over 4 jaar 40% van de huidige werkzaamheden niet meer bestaan, wat doen je medewerkers dan? En hoe komen ze daar? Met mijn talenten: inspireren, vindingrijk en ruimdenkend komen we tot uitkomsten die je misschien van tevoren niet bedacht had. Met mijn enthousiasme en vastberadenheid zorgen we er samen voor dat werkbare oplossingen worden gerealiseerd.”

nienke
Nienke Opsteeg
Adviseur Human Resource Development | Adviseur opleidingen

Expertise: Praktisch opleidingsbeleid | E-learning
Waarde: Toegewijd en creatief

“ Het belangrijkste wat je als organisatie in huis hebt, zijn je medewerkers. Ze zijn je visitekaartje naar buiten toe, je experts, je productie en je verbetercapaciteit. Hoe zorg je voor optimale ondersteuning van je medewerkers op alle aspecten die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen? Hoe baseer je hierop een goed opleidingsbeleid? Daar kan en wil ik graag in ondersteunen.“

ingeborg
Ingeborg Zantinge
Office Manager

Expertise: Processen en structuren
Waarde: Betrouwbaar

“ Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam bij SOL. Als Office Manager verzorg ik de financiële en personele administratie. Als een “spin in het web” zorg ik ervoor dat zaken achter de schermen soepel verlopen.“