Afgeronde projecten 

Samen met bedrijven en branches in de levensmiddelenindustrie werken wij aan het verbeteren van van hun prestaties. Dit doen we door meer uit de medewerkers te halen, onder andere door aandacht voor talent en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

De SOL pakt de diverse vraagstukken van bedrijven en branches met een een maatwerk aanpak aan.

Ontdek hieronder meer over projecten die wij uitgevoerd hebben. 


                   Inclusiever ondernemen in de zuivelsector

 


    Opbrengsten ESF Actie D 2007 - 2013 voor de levensmiddelenindustrie


     ESF Actie D projectadministratie voor bedrijven


    Beroepsonderwijs in bedrijf


    Projectmanagement ESF Actie J2 Voorkomen jeugdwerkloosheid


     Workshop werkplekleren


    Individuele leerrekening


    Herbezinning op het opleidingshuis


    Inventarisatie initatieven Leven Lang Leren 


     De mogelijkheden van zelfroosteren


    Een actieplan door de OR inzake duurzame inzetbaarheid


    Bevorderen van zij-instroom in de zuivel


    Een overtuigend middenkader


    Leren, verbeteren en werkplezier centraal


    Projectmanagement Programma Arbeidsmarkt & Opleidings zuivelindustrie