Scroll Top

Wie kan er gebruikmaken van NL Leert Door?

Voor wie is NL Leert Door?

Of je nou zzp-er bent, in loondienst, werk zoekt of een flexcontract hebt: (bijna) iedereen kan gebruik maken van de subsidieregeling. Binnen de NL Leert Door kun je kosteloos gebruik maken van scholing, ontwikkeladvies of begeleiding.

NL Leert Door: de voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van de NL Leert Door, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

–        Je bent tussen de 18 jaar en 66 jaar oud;

–        Je hebt een band met de Nederlandse arbeidsmarkt;

–        Je bent werkzoekend, werknemer, zzp-er, flexwerker of ondernemer.

Voldoe jij aan de hierboven genoemde voorwaarden? Dan kom je in aanmerking voor gratis ontwikkeladvies, scholing én begeleiding binnen de NL Leert Door!

Wat is NL Leert Door?

Door de coronacrisis zijn veel mensen hun baan verloren of vervullen ze een andere functie. Hierdoor is er veel beweging op de arbeidsmarkt en zijn er banen weggevallen, anders ingevuld en ontstaan.

De kosteloze leer- en ontwikkelactiviteiten binnen de NL Leert Door zijn bedoeld om mensen een stevige positie te geven op de arbeidsmarkt. Dit kan zijn in een nieuwe functie of branche, maar ook binnen de branche waar je al werkzaam bent. Door middel van bij- en omscholing kunnen medewerkers in de toekomst goed inzetbaar blijven binnen hun branche.

Meer informatie over de inhoud van de NL Leert Door regeling vind je hier.

Wat kan je doen met NL Leert Door?

De NL Leert Door stelt drie kosteloze ontwikkelactiviteiten beschikbaar: ontwikkeladvies, begeleiding en scholing. Zo kun je bijvoorbeeld met behulp van een coach je competenties en motivaties in kaart brengen, kan je begeleid en ondersteund worden door een loopbaanadviseur én is er een divers aanbod aan gratis cursussen en trainingen beschikbaar.

Meer weten over de ontwikkelactiviteiten? Lees deze blog.

NL Leert Door als kans

Diverse sectoren zoeken nu juist mensen, dat kan ook een kans zijn als jij het roer om wil gooien. Of gebruik dit als gelegenheid om andere mogelijkheden te onderzoeken binnen de branche waar je werkzaam bent. Pak NL Leert Door als kans om je (kosteloos) verder te ontwikkelen!

Wil jij je blijven ontwikkelen? Een kans creëren om je om te scholen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek de mogelijkheden met onze consultant Claudia Lette via: c.lette@wecreateconsulting.com.