Scroll Top

Ontwikkeling van medewerkers in crisistijd…

…een kostenpost of investering?

Wendbaar, vitaal en vaardig: hoe besteed jij aandacht aan je medewerkers in deze crisistijd? De economische gevolgen van COVID-19 raakt ons allemaal. Ook veel foodbedrijven. Investeringen in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers komen te vervallen omdat alle focus is gericht op productie en overleven. Maar juist nu is aandacht voor je menselijke kapitaal zo belangrijk. Omdat het zorgt dat je wendbaar blijft. En als we iets hebben geleerd de afgelopen maanden is dat innovatievermogenessentieel is om deze crisis te boven te komen.

Op dinsdag 16 juni van 13.00 tot 14.00 uur organiseert Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) daarom een webinar over sociale innovatie, met gastspreker Prof. Dr. H.W. Volberda van de Universiteit van Amsterdam.

Wat kunnen we leren uit de coronacrisis? Hoe kun je beter en slimmer werken? Hoe versterk je de innovatiekracht van jouw organisatie en haal je meer rendement uit jouw menselijk kapitaal? Prof. Volberda neemt je mee in de innovatieschijf van vijf waarin o.a. nieuwe manieren van managen, organiseren, (samen)werken en het optimaal benutten van talenten centraal staan.

 

Nicole Lemmen, consultant Duurzame inzetbaarheid van SOL, maakt vervolgens de vertaalslag naar de werkvloer. Hoe kan jouw organisatie op een laagdrempelige, pragmatische manier medewerkers en leidinggevenden inspireren en activeren om te blijven ontwikkelen? Hoe houdt je aandacht daarvoor – juist in deze tijd? Ook bespreken we de subsidiemogelijkheden die SOL aan de sector biedt kort.


Interesse?

Wil je deelnemen aan dit webinar? Meld je dan nu aan via m.vlam@sol-online.nl!

Dit webinar is een introductie op het SOL event ‘Slimmere Industrie & Slimmer Werken’ op 22 september a.s. (13.30 uur – 17.30 uur). Noteer deze datum alvast in jouw agenda. Meer informatie hierover volgt nog!