Scroll Top

Webinar Pilot Yellow Chips

Benieuwd naar de ontwikkeling van Yellow Chips tot lerende organisatie? Op 23 maart vertellen Peter Peter Assendorp van Yellow Chips en Bertus Faber van MBO Life Sciences hier meer over tijdens het webinar Pilot Yellow Chips. Ook zal Goedele Geuskens van TNO toelichten welke pilots er nog meer zijn en hoe deze passen in het model van de lerende organisatie. Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn!

In 2020 liep er bij Yellow Chips een WVLO pilot om hun medewerkers te ontwikkelen tot wendbaar vakman.

Yellow Chips, een producent van aardappel- en groentechips uit Emmeloord, zag gelijk kansen tijdens de aftrap van WVLO in januari 2019. Door het ontwikkelen van een lerende organisatie, waarin medewerkers meer worden betrokken en in hun kracht gezet, wilden ze een kwaliteitsverbetering realiseren. Tijdens het webinar op dinsdag 23 maart vertelt Yellow Chips hoe ze het afgelopen jaar samen met MBO Life Sciences de WVLO pilot hebben opgezet en wat het ze heeft gebracht.

Pilot in het kort

In de pilot hadden de teamleiders van Yellow Chips de rol van eigenaar en drager. Zij namen het voortouw om hun medewerkers te ontwikkelen tot wendbaar vakman. De teamleiders in deze rol begeleid door coaches en lieten hun teams verbeterplannen opzetten. Tijdens workshops werd er aandacht besteed aan kennisvergroting, aansluitend op de verbeterplannen.

Het webinar

Datum: Dinsdag 23 maart
Tijd:
 13.30 – 14.15 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams.
Opgave:
 Geef je voor donderdag 18 maart op via Arry Verhage, a.verhage@sol-online.nl en je krijgt de toegangslink toegestuurd.

Programma:

  • Opening – Arry Verhage
  • Toelichting WVLO pilots in het model van de lerende organisatie – Goedele Geuskens
  • Pilot Yellow Chips. Wat hebben we gedaan en wat heeft het opgeleverd – Peter Assendorp (Yellow Chips) en Bertus Faber (MBO Life Sciences).
  • Vragen