Scroll Top

Een geslaagd SOL event!

Wat waren we enthousiast toen wij vorige week bij KAS Meeting – Eventlocatie het SOL event zagen volstromen. Het voelde een beetje onwennig, zo met z’n allen bij elkaar. Maar met 1.5 meter tussen de stoelen en een goed geventileerde kas was het fijn om iedereen weer in het echt te kunnen spreken.

En een leerzaam event! Zo werden we meegenomen in de laatste ontwikkelingen in de food en feed, waarbij Henk Volberda (UvA) en Marcel van Haaren (GMV/FME) deelnemers prikkelden met vragen als: “waarin zou je nu investeren als je 1 euro te verdelen had op mens & techniek?”.

En hoe dit zich vertaald op de werkvloer? Daarover vertelden Van Delft Biscuits B.V., Casteleijn Patisserie Specialiteiten en Royal Steensma B.V meer tijdens de interactieve break out sessies. Benieuwd naar wat er hier besproken werd? Bakery Sweets Center schreef een inhoudelijk artikel over de sessie van Casteleijn Patisserie Specialiteiten. Hun motto? ‘Niet harder, maar slimmer werken’. Lees hier meer: https://bit.ly/3cKmbW1

Lees ook het artikel van Bakery Sweets Center om meer te weten te komen over de thematiek van ons event: https://bit.ly/3inudoS

Met nieuwe inzichten en een borrel buiten in de zon sloten wij samen deze geslaagde dag af! Wij hebben de smaak te pakken… volgende keer weer?