Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek…

…hoe pak je dat aan?

Vooroplopen in digitalisering van de food- en feed is cruciaal voor werkgelegenheid, toekomstige economische groei en een duurzame industrie. Innoveren en continue verbeteren is een must. Maar hoe pak je dat slim aan? Hoe balanceren de koplopers in de food en feed nu tussen technologische innovatie en aandacht voor mensen? Hoe investeer je elke euro die je te besteden hebt, het best? Welke subsidies zijn voor jou relevant op het gebied van Mens & Technologie?

Op 22 september a.s. (13.30 uur – 17.30 uur) organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie het SOL event ‘Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek’.

Tijdens het SOL event gaan we samen met jou op zoek naar antwoorden op deze vragen. Werk je op directieniveauR&D niveau of binnen HR? Dan ben je van harte uitgenodigd!

We proberen te inspireren, te verbinden en te versterken wat goed gaat. We kijken naar de fabrieken en bedrijven van de toekomst en hoe ons werk er later uit gaat zien. Ook bespreken we praktische oplossingen uit de industrie om jou te inspireren en verder te brengen.

Gastsprekers Henk Volberda, Marcel van Haren en Alfred Bruin zullen ons meer vertellen over innoveren binnen organisaties.

Professor Henk Volberda van de Universiteit van Amsterdam neemt ons mee in het belang van sociale innovatie als succesfactor voor innovatie binnen bedrijven.

Marcel van Haren, directeur bij GMV en manager bij FME, vertelt over technische en technologische ontwikkelingen in onze sector.

En Alfred Bruin, CEO van Royal Steensma, richt zich op het belang van regionale samenwerking met collega bedrijven, overheden en onderwijs voor de instroom van nieuwe medewerkers.

Daarnaast vertellen we alles over de vernieuwde SOL organisatie. Wij zijn een transitie ondergaan van opleidingsfonds naar ontwikkelingsfonds. Naast de ontwikkeling van medewerkers staat nu de ontwikkeling van de food- en feed als geheel centraal. We werken met nieuwe instrumenten, een nieuw team en nieuwe subsidies. Nu al nieuwsgierig? Kijk alvast op bij ´Mens & Organisatie´ en ‘Funding & Finance’.

Ben je na deze middag nog niet uitgepraat? We sluiten het event af met een gezellige borrel in de Zuidkas!


Het SOL event vindt plaats op 22 september 2020, van 13:30 – 17:30 uur bij KAS Evenementenlocatie – Meet in Office in Woerden.


Interesse? Meld je dan nu aan via m.vlam@sol-online.nl!

Onder de eerste vijftig aanmeldingen worden drie iPads verloot!