Scroll Top

Plant FWD

Food Forward, People First! Hiermee stonden wij, als founding partner, op 23 en 24 april op Plant FWD om belang van leiderschap in tijden van transitie uitlichtten. Want om technologische ontwikkelingen bij te kunnen blijven, is sociale innovatie een must! Leiderschap kan hierin natuurlijk niet ontbreken; goed voorbeeld doet tenslotte volgen.

Een inspirerende omgeving, waar innovatie en transitie centraal stond. In onze SOL Garden hebben we leiderschaps skills geoogst, want welke competenties heb je nu en in de toekomst nodig om de food transitie te begeleiden?

We spraken met vele enthousiaste bezoekers die zich dagelijks bezighouden met innovaties en productontwikkelingen binnen de eiwittransitie. Interessant hoe velen het met ons eens zijn, dat leiderschap nodig is. En om tegelijkertijd te horen dat dit onderwerp vaak nog niet op de HR-agenda staat.

Founding partner
SOL is een van de founding partners van Plant FWD, een initiatief dat draait om het toekomstbestendig maken van de levensmiddelenindustrie, met specifieke focus op het versnellen van de eiwittransitie. SOL is er voor de hele levensmiddelenindustrie en daarmee ook voor de plantaardige sector. De innovaties die hieruit voortvloeien zijn indrukwekkend en inspirerend voor velen die toekomstbestending willen blijven!

Vangen van leiderschaps skills

Communicatie en persoonlijk leiderschap als leiderschaps skills