Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

SOL organiseert een breed scala aan activiteiten die bedrijven in de levensmiddelenindustrie kunnen helpen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, dan kun je je hier aanmelden.

Nieuws

the-creative-exchange--CJcwxNAoSM-unsplash
14 jun: Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU)

Mensen worden ouder, loopbanen duren langer en er is in toenemende mate sprake van nieuwe technologieën, robotisering en digitalisering. Het is daarom steeds belangrijker dat mensen eigen regie nemen om zich verder te ontwikkelen en gezond en met plezier hun werk kunnen uitvoeren tot aan het pensioen. Om dit te stimuleren, stelt de overheid de MDIEU-subsidie beschikbaar voor verschillende sectoren.

wvlo afbeelding
11 jun: Online Masterclass WVLO ‘Slimmer werken met wendbare vakmensen’

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

Tekengebied 1@4x
11 mrt: NL leert door binnen de AgroFood

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

banner_gopure
05 mrt: Webinar Pilot Yellow Chips

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

thisisengineering-raeng-ZPeXrWxOjRQ-unsplash
14 dec: Klaar voor Industry 4.0? Ga aan de slag met Mens & Techniek 4.0!

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

Innovatie - wiel
14 jul: Een geslaagd SOL event!

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

Innovatie - wiel
22 jan: Ontwikkeling van medewerkers in crisistijd…

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

funding
29 nov: Funding & Finance

De levensmiddelenindustrie in Nederland kent een unieke dynamiek door technische en sociale ontwikkelingen die elkaar in snel tempo opvolgen.