Scroll Top

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

SOL organiseert een breed scala aan activiteiten die bedrijven in de levensmiddelenindustrie kunnen helpen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, dan kun je je hier aanmelden.

Nieuws

WVLO MASTERCLASS 2 SQUARE
06 sep: Masterclass ‘Medewerkers betrokken houden bij de ontwikkeling van de organisatie’

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

sol-team
31 aug: De levensmiddelenindustrie verder in beweging én aan de slag met leercultuur

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

883f8e0e107c0f1974c9fb0401ab57b10703b64c
10 aug: Bakkerij Fuite investeert in medewerkers

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

kenniscafe via fia
21 jun: Kenniscafé VIA FIA online over Voedselproductie in de Toekomst

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

20210615_Beeld Samen SLIM square
15 jun: Samen SLIM: Subsidie voor leren en ontwikkelen binnen mkb-organisaties

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

the-creative-exchange--CJcwxNAoSM-unsplash
14 jun: Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU)

Mensen worden ouder, loopbanen duren langer en er is in toenemende mate sprake van nieuwe technologieën, robotisering en digitalisering. Het is daarom steeds belangrijker dat mensen eigen regie nemen om zich verder te ontwikkelen en gezond en met plezier hun werk kunnen uitvoeren tot aan het pensioen. Om dit te stimuleren, stelt de overheid de MDIEU-subsidie beschikbaar voor verschillende sectoren.

wvlo afbeelding
11 jun: Online Masterclass WVLO ‘Slimmer werken met wendbare vakmensen’

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

Tekengebied 1@4x
11 mrt: NL leert door binnen de AgroFood

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.