Nieuws
Uit onderzoek blijkt dat met name industriële organisaties, minder aandacht hebben voor sociale innovaties. Wat maakt het dat zoveel bedrijven de kracht van sociale innovatie onderschatten? Terwijl de mens juist een belangrijke rol speelt in het innovatiesucces?
Vanaf 23 maart mogen we een nieuw bestuurslid bij de SOL verwelkomen: Sjoerd Jellema.
We willen allemaal vaardige, vitale én wendbare medewerkers. Die met plezier naar hun werk komen, positieve resultaten boeken en nét dat ene stapje extra zetten. Toch staat duurzame inzetbaarheid niet bij iedere organisatie op de HR agenda. Een gemiste kans, in een arbeidsmarkt waarin het thema nu relevanter is dan ooit.
Je hoort het overal. “De levensmiddelenindustrie staat de aankomende jaren voor veel uitdagingen.” Het wemelt van grootse maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het voorspelde voedseltekort, die onze manier van werken gaat veranderen. Hoe vertaal je dat naar de praktijk?
De continue verandering in onze maatschappij vraagt veel van de bedrijven en mensen in de LMI. Hoe zorg je ervoor dat je vitaal, vaardig en wendbaar blijft?
Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.
Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.
Nieuwsbrief
Ambities op mensvlak in de levensmiddelenindustrie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen op het gebied van een leven lang ontwikkelen en de sector.