Nieuwsbrief
SOL organiseert een breed scala aan activiteiten die bedrijven in de levensmiddelenindustrie kunnen helpen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, dan kun je je hier aanmelden.
Nieuws
De SOL is samen met verschillende partners en opleiders druk bezig met NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Een mooie regeling, met diverse mogelijkheden voor gratis leren én ontwikkelen binnen de LMI.
Uit onderzoek blijkt dat met name industriële organisaties, minder aandacht hebben voor sociale innovaties. Wat maakt het dat zoveel bedrijven de kracht van sociale innovatie onderschatten? Terwijl de mens juist een belangrijke rol speelt in het innovatiesucces?
Vanaf 23 maart mogen we een nieuw bestuurslid bij de SOL verwelkomen: Sjoerd Jellema.
We willen allemaal vaardige, vitale én wendbare medewerkers. Die met plezier naar hun werk komen, positieve resultaten boeken en nét dat ene stapje extra zetten. Toch staat duurzame inzetbaarheid niet bij iedere organisatie op de HR agenda. Een gemiste kans, in een arbeidsmarkt waarin het thema nu relevanter is dan ooit.
Je hoort het overal. “De levensmiddelenindustrie staat de aankomende jaren voor veel uitdagingen.” Het wemelt van grootse maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het voorspelde voedseltekort, die onze manier van werken gaat veranderen. Hoe vertaal je dat naar de praktijk?