Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

SOL organiseert een breed scala aan activiteiten die bedrijven in de levensmiddelenindustrie kunnen helpen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, dan kun je je hier aanmelden.

Nieuws

20220322_profielfoto sjoerd jellema
23 mrt: Nieuw SOL-bestuurslid: Sjoerd Jellema

Vanaf 23 maart mogen we een nieuw bestuurslid bij de SOL verwelkomen: Sjoerd Jellema.

Asset 1-min
10 mrt: Waarom LMI-bedrijven nú aan de slag moeten met duurzame inzetbaarheid

We willen allemaal vaardige, vitale én wendbare medewerkers. Die met plezier naar hun werk komen, positieve resultaten boeken en nét dat ene stapje extra zetten. Toch staat duurzame inzetbaarheid niet bij iedere organisatie op de HR agenda. Een gemiste kans, in een arbeidsmarkt waarin het thema nu relevanter is dan ooit.

Slim werken
21 feb: Alleen slimme bedrijven hebben de toekomst

Je hoort het overal. “De levensmiddelenindustrie staat de aankomende jaren voor veel uitdagingen.” Het wemelt van grootse maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het voorspelde voedseltekort, die onze manier van werken gaat veranderen. Hoe vertaal je dat naar de praktijk?

35
14 feb: Niets is constanter dan verandering | Food in Transitie 2030

De continue verandering in onze maatschappij vraagt veel van de bedrijven en mensen in de LMI. Hoe zorg je ervoor dat je vitaal, vaardig en wendbaar blijft?

Urgentie op de Arbeidsmarkt
10 feb: Urgentie op de Arbeidsmarkt

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

Nieuwsbrief SOL Afbeelding 3
27 jan: Wat betekent arbeidsmobiliteit?

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

Kopie van SOL template SEO Blog 5
10 jan: Nederland Leert Door – Veelgestelde Vragen

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.

4
06 jan: Ontwikkelingsruimte moet je hebben, krijgen én nemen – FrieslandCampina

Steeds meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie hebben te maken met thema´s als mentale en fysieke overbelasting, de stijgende gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand en het vinden van nieuw personeel.