Scroll Top

Nederland Leert Door – Veelgestelde Vragen

De afgelopen periode hebben we verschillende blogs geschreven over de subsidieregeling ‘NL Leert Door’. Hieronder zetten we de blogs én veelgestelde vragen voor je op een rij:

 

SEO Blog SOL (thumbnail)-min

Wat is NL Leert Door?

Door de coronacrisis zijn veel mensen hun baan verloren of vervullen ze een andere functie. Hierdoor is er veel beweging op de arbeidsmarkt en zijn er banen weggevallen, anders ingevuld en ontstaan. NL Leert Door is een subsidieregeling voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Via deze regeling kun je kosteloos gebruik maken van scholing, ontwikkeladvies of begeleiding. Het doel van deze subsidie is het vergroten van de werkgelegenheid en arbeidskansen.

Lees hier de blog.

SEO blog Wat kan je doen met NL Leert Door thumbnail

Wat kan je doen met NL Leert Door?

Het doel van de NL Leert Door is om de werkgelegenheid en arbeidskansen van werkend Nederland te vergroten. Omdat de arbeidsmarkt continu veranderd, is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Zo verbeter je je positie op de arbeidsmarkt. Daarom stelt de NL Leert Door drie soorten kosteloze ontwikkelactiviteiten beschikbaar: ontwikkeladvies, begeleiding en scholing.

Lees hier de blog.

Wie kan er gebruik maken van NL Leert Door thumbnail

Wie kan er gebruikmaken van NL Leert Door?

Of je nou zzp-er bent, in loondienst, werk zoekt of een flexcontract hebt: (bijna) iedereen kan gebruik maken van de subsidieregeling. Binnen de NL Leert Door kun je kosteloos gebruik maken van scholing, ontwikkeladvies of begeleiding.

Lees hier de blog.

SEO blog - Hoe ziet het NLLD ontwikkeladvies eruit-thumbnail

Hoe ziet het ‘Nederland Leert Door’ ontwikkeladvies eruit?

Het ontwikkeladvies bestaat uit een online scan en een aantal gesprekken met een loopbaancoach. Gedurende dit proces, leer je steeds meer over jezelf: Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat zijn je doelen? Met behulp van jouw antwoorden op deze vragen, kijkt de loopbaancoach naar de kansen op de arbeidsmarkt of binnen jouw huidige functie. Aan het eind van het proces, heb je een volledig plan met jouw ontwikkeldoelen.

Lees hier de blog.

Kopie van SOL template SEO Blog 4

Gratis ontwikkeladvies voor meer grip op jouw toekomst

Het gratis ontwikkeladvies traject is gericht op het zoeken naar jouw kwaliteiten en drijfveren. Samen met een gekwalificeerd loopbaancoach doorloop jij dit traject en stellen jullie een ontwikkelplan op. Het ontwikkeladvies is op jou afgestemd als persoon en is dus maatwerk.

Lees hier de blog.

Wil jij je blijven ontwikkelen? Een kans creëren om je om te scholen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze consultant Claudia Lette via: c.lette@wecreateconsulting.com.