Scroll Top

Gratis ontwikkeladvies voor meer grip op jouw toekomst

NL Leert Door: Gratis ontwikkeladvies

Het gratis ontwikkeladvies traject is gericht op het zoeken naar jouw kwaliteiten en drijfveren. Samen met een gekwalificeerd loopbaancoach doorloop jij dit traject en stellen jullie een ontwikkelplan op. Het ontwikkeladvies is op jou afgestemd als persoon en is dus maatwerk.

NL Leert Door: Scholing en sectoraal maatwerk

De NL Leert Door bestaat uit twee onderdelen: Kosteloze scholing én sectoraal maatwerk. Voor de eerste kun je op eigen initiatief een gratis cursus of training uitkiezen in het totaalaanbod.

Het gratis ontwikkeladvies valt onder sectoraal maatwerk. Hiervoor geldt: Sectororganisaties zoals SOL binnen de levensmiddelenindustrie kunnen ontwikkeladvies, scholing en begeleiding bieden aan werkenden binnen deze sector. Ook toekomstige werkenden in de sector kunnen daar gebruik van maken. Wil je weten hoe dat zit in jouw sector? En of jij hier ook gebruik van kan maken? Raadpleeg dan je werkgever.

Wat is de bedoeling van het NL Leert Door ontwikkeladvies?

Het doel van het ontwikkeladvies is het verstevigen van jouw positie op de arbeidsmarkt. Zorg ervoor dat je alle kansen in de coronacrisis gebruikt om er beter uit te komen. Met een ontwikkeladvies breng je in kaart wat jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn. Zo ontdek je met behulp van een loopbaancoach jouw toekomstperspectief.

Wat kan ik met het gratis ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf: je wensen én kwaliteiten. Zo weet je  voor welke banen je geschikt bent en hoe je (door) kunt ontwikkelen. Dit vormt de basis voor een actieplan voor jouw toekomst, die je in uitvoering kunt brengen om je potentieel te bereiken. Hierna zet je de vervolgstappen om een baan of andere functie te krijgen die goed past bij je identiteit en ontwikkeldoelen.

Is het ontwikkeladvies écht gratis?

Het ontwikkeladvies is helemaal gratis. Jouw deelname wordt door de loopbaancoach geregistreerd bij de overheid, die krijgt direct de subsidie voor het ontwikkeladvies uitgekeerd. De enige voorwaarde voor kosteloze deelname is wel dat het traject volledig wordt afgemaakt.

Maak je het traject niet af? Dan kan het zijn dat er gemaakte kosten in rekening worden gebracht bij je werkgever.

Waarom is het gratis ontwikkeladvies van meerwaarde voor mij?

Wil je je proactief aan de slag met het (door) ontwikkelen van je kwaliteiten? Ontdekken wat je drijfveren zijn? Of doorgroeien binnen de branche waar je werkzaam bent? Pak het NL Leert Door ontwikkeladvies als kans om (kosteloos) meer over jezelf te leren! Met het ontwikkeladvies ontdek je jouw potentieel en toekomstperspectief, zodat je goed inzetbaar bent en sterk staat op de arbeidsmarkt.

Wil jij je blijven ontwikkelen? Een kans creëren om je om te scholen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek de mogelijkheden met onze consultant Claudia Lette via: c.lette@wecreateconsulting.com.

Meer lezen over de inhoud van de NL Leert Door? Klik hier.