Scroll Top

Eerste editie Plant FWD

Eerste editie Plant FWD

Op dinsdag 18 april was het zover: De eerste editie van Plant FWD vond plaats in Theater Amsterdam! Tijdens het event ging een breed scala aan talenten, studenten, bedrijven, onderwijs en investeerders met elkaar in gesprek over de transitie naar plantaardig.

Gedurende de dag bleek des te meer dat de mens een belangrijk aandeel heeft in deze transitie. Spreker Ray Klaassens behandelde het tijdens zijn Keynote: Het gaat niet om wat je kunt, maar om wie je bent: hoe maak je verbinding met de mensen om je heen? Samenwerken en persoonlijk leiderschap zijn de hoekstenen van verandering. Dit past goed bij SOL: wij geloven dat de ontwikkeling van de mens centraal staat in succesvolle transitie en helpen organisaties om dit te bereiken.

Onderlinge gesprekken tussen de aanwezigen gingen over het optimaal inrichten van de eiwittransitie: Hoe kunnen we effectief met elkaar samenwerken? Niet VS, maar VV: vice versa? Hoe zetten we ieder onze talenten zo goed mogelijk in? Met als doel om de transitie te verbreden?

Als Founding Partner van Plant FWD zijn we trots op het succes van de eerste editie! We zien dit als een opstap naar nóg meer: een bredere beweging waarin we krachten bundelen om bedrijven in de foodtransitie vitaal, vaardig en wendbaar te maken én houden.