Scroll Top

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

SOL organiseert een breed scala aan activiteiten die bedrijven in de levensmiddelenindustrie kunnen helpen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, dan kun je je hier aanmelden.

Nieuws

Thank you. Order thank you. Instagram post. (1)
05 sep: Nieuwe FIT2030 trajecten!

Goed nieuws! Er zijn weer drie organisaties die onlangs een FIT2030-projectplan hebben ondertekend. Daar zijn we trots op! Van harte welkom aan: Nomi Co-packing, Bbrood en Amarant Bakkers.

plant fwd 2
25 apr: Eerste editie Plant FWD

Op dinsdag 18 april was het zover: De eerste editie van Plant FWD vond plaats in Theater Amsterdam! Tijdens het event ging een breed scala aan talenten, studenten, bedrijven, onderwijs en investeerders met elkaar in gesprek over de transitie naar plantaardig.

SOL uitgelichte afbeelding size Beaphar
22 mrt: Fysiek FIT bij Beaphar

Door verschillende ontwikkelingen, neemt de verantwoordelijkheid van de ploegen de aankomende jaren aanzienlijk toe. Maar: hoe organiseer je dit succesvol? Dat kan alleen als medewerkers hiervoor de juiste skills bezitten.

b IMG_2739
24 jan: Nieuw SOL-bestuurslid: Richard Martinus

Vanaf 14 december mogen we een nieuw bestuurslid bij de SOL verwelkomen: Richard Martinus.

291 (4)
21 dec: Nieuwjaarswens 2023 – Arry Verhage

SOL-Directeur Arry Verhage spreekt zijn wensen uit voor het nieuwe jaar: “2023 wordt in alle opzichten een uitdagend jaar. Voor onze economie en voor onze sector in het bijzonder. De medewerkers van SOL staan klaar om samen met u deze uitdaging aan te gaan.’

Logo FNBS_payoff_rgb (002)
19 dec: Federatie Nederlandse Bakkerijsector: Sámen bouwen aan duurzame toekomst

De krachten in de bakkerijsector bundelen om zo actief bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de ondernemingen in de Nederlandse bakkerijketen. En: er zorg voor dragen dat de bakkerijketen stevig is verankerd in de Nederlandse samenleving en daar bekend staat als een waardevolle en verantwoorde bedrijfstak en aantrekkelijke werkgever. Dat is de missie van de Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) die op 9 december formeel is opgericht.

SOL EVMI Digitalisering
06 dec: De medewerker als basis voor innovatiesucces

Robotisering en digitalisering zijn antwoorden op de toenemende vraag naar medewerkers binnen de levensmiddelenindustrie. Met de opkomst van technische innovaties binnen de industrie vrezen medewerkers soms voor hun baan. Is de robot daarmee de medewerker van de toekomst?

SOL Casteleijn Stroopwafels
05 dec: Een nieuwe organisatiestructuur en –cultuur bij Casteleijn Stroopwafels

De lekkerste stroopwafels van de wereld? Die zijn van Casteleijn! Aldus de organisatie zelf. Het familiebedrijf uit Bergambacht produceert al ruim 130 jaar (biologische) stroopwafels en stroopkoeken. De moderne industriële bakkerij maakt hoogwaardige kwaliteitsproducten, die in binnen én buitenland gretig aftrek vinden: haar traditionele Nederlandse zoetigheden worden verkocht in meer dan 50 landen.