Mens & Organisatie

Wij helpen u graag om Duurzame Inzetbaarheid in uw organisatie te verbeteren!

Onze diensten en producten

Onze diensten en producten waarmee we Mens & Organisatie versterken. Is jouw organisatie in ontwikkeling? Kunnen mensen de snelle technologische veranderingen niet bijbenen?

Krijg je jouw mensen onvoldoende mee in verandering? Is duurzame inzetbaarheid lastig?

SOL helpt je met deze vraagstukken. Ontdek ons aanbod.

Ons aanbod

Voor de organisatie

Oplossingen gericht op sociale innovatie in jouw bedrijf.

De bedrijfscoach maakt in een dagdeel een doorlichting van jouw organisatie en adviseert je vervolgens over verbetering van de technische en sociale innovatie binnen jouw bedrijf. Je krijgt scherpe feedback op wat beter kan en handige tips om direct toe te passen.

Je krijgt snel inzicht in hoe Duurzame Inzetbaarheid er in jouw bedrijf voor staat. We bespreken de resultaten en indien gewenst maken we een plan van aanpak om de wendbaarheid, vitaliteit en vaardigheid in jouw organisatie te verbeteren.

In vier sprints begeleiden we je om zelf visie bij Duurzame Inzetbaarheid te krijgen, doelstellingen te formuleren en we helpen om DI op de werkvloer te brengen. We beloven je dat we jouw organisatie helpen toekomstbestendig te worden.

We bieden tijdelijke ondersteuning op HRM vraagsturen, in het bijzonder in verbeteren van Duurzame Inzetbaarheid, Verbeteren Instroom en ontwikkelen van een cultuur gericht op continue leren & ontwikkelen. Onze Project Managers zijn breed inzetbaar en altijd gericht op realisatie van jouw ambities.

Voor leidinggevenden

Oplossingen gericht op ontwikkelen van verbindend leiderschap in jouw bedrijf.

Hoe inspireer, motiveer en verbind je mensen? Hoe zorg je voor gedragsverandering? In deze groepssessie krijg je inzicht in je leiderschapscompetenties en leert hoe je medewerkers ondersteunt in de ontwikkeling van hun inzetbaarheid van de toekomst.

DI lastig? Je leert goede gesprekken over DI te voeren met medewerkers. Je krijgt inzicht in de opbouw van een goed gesprek, gaat interactief aan de slag met gesprekstechnieken en bouwt jouw gespreksvaardigheden verder uit.

Hoe wordt jouw team een top team? Hoe zorg je er voor dat mensen optimaal samenwerken? In dit programma gaan we met jou en je team samen aan de slag. Leuk, leerzaam en goed voor de werksfeer!

We bieden leidinggevenden gedurende 3 maanden periodiek individuele coaching om inzicht te krijgen in jouw leiderschapscompetenties en we ondersteunen je in de ontwikkeling van 21ste eeuws leiderschap.

Voor medewerkers

Wij helpen je zodat jouw mensen wendbaar, vaardig en vitaal worden.

Tijdens de korte interactieve sessie gaan we aan de slag met de eerste bewustwording rond Duurzame Inzetbaarheid. Wat is DI voor jou? We activeren medewerkers, bouwen vertrouwen en laten je DI beleven op zodanige manier dat je zelf in actie komt.

Kan je carrière een onderhoudsbeurt gebruiken? Passen je taken wel bij je? Hoe hou je balans tussen werk en privé? Of wil je doorgroeien, maar je weet niet goed hoe? Je krijgt inzicht in je vitaliteit, vaardigheid en wendbaarheid door een kort testje. We bieden je 2 contactmomenten met een coach en maakt een actieplan om je DI te vergroten.

Heb je plezier in je werk? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ervaar je teveel stress? Daar kun je wat aan doen! We denken met je mee om jouw geluk te vinden en je beloven je een plezierige ervaring.

Of je nu proces operator bent of in het magazijn werkt: je hebt altijd baat bij coaching.

Gedurende een periode van 3 maanden bieden we je periodieke individuele coaching om antwoorden te vinden op vragen als: Wat wil ik over een paar jaar doen? Hoe ontwikkel ik mezelf? Hoe ga ik het gesprek met mijn baas aan? Wat kan ik doen aan onveilige situaties op het werk? Iedereen die werkt in de levensmiddelenindustrie heeft recht op een coach.

In veel gevallen worden onze programma’s gefinancieerd vanuit de sector en vanuit subsidieregelingen.
In sommige gevallen zijn activiteiten gratis. Soms betaal je alleen een kleine vergoeding vooraf.
En vrijwel altijd is er tussen de 38% en 50% subsidie mogelijk.
In veel gevallen worden onze programma’s gefinancieerd vanuit de sector en vanuit subsidieregelingen.
In sommige gevallen zijn activiteiten gratis. Soms betaal je alleen een kleine vergoeding vooraf.
En vrijwel altijd is er tussen de 38% en 50% subsidie mogelijk.

Mis niets

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de foodindustrie via onze nieuwsbrief.