Scroll Top

ESF Goed werkgeverschap

Aantal partners

4

Subsidiebedrag

€ 156.000

Onderwerp

DI

ESF Goed werkgeverschap

Het project Goed Werkgeverschap is uitgevoerd van mei 2017 tot en met november 2018. In het project stond de ontwikkeling van nieuwe methoden om bij uitvoerende medewerkers in de levensmiddelenindustrie duurzame inzetbaarheid bespreekbaar en concreet te maken.

Het project heeft geleidt tot de (S)ken jezelf!: een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst die alle type medewerkers in de levensmiddelenindustrie (van laag tot hoog opgeleid) inzicht geeft in hun vitaliteit, vaardigheden en wendbaarheid. Op basis van de persoonlijke rapportage die de gebruiker krijgt https://www.skenjezelf.nu/account/login Deze scan is ontwikkeld in samenwerking met Vrije Universiteit Amsterdam en in dit project bij verschillende bedrijven getest.

Duurzaam inzetbaarheidsspel

Naast het onderzoek met de (S)ken jezelf! hebben we in dit project ook een duurzaam inzetbaarheidsspel ontwikkeld. Het doel van deze serious game is het genereren van bewustwording rond duurzame inzetbaarheid op individueel medewerker niveau door alle lagen van de organisatie heen.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Europees Sociaal Fonds (ESF).